Privat

Vi henter og bringer

ring på tlf. 38 74 33 00

Vask for private - vi henter og bringer

Vi vasker, tørrer og ruller med største omhyggelighed. Det er vores mål, at kunderne får en dejlig ren fornemmelse, når det nyvaskede tøj bliver pakket ud.


Ved afhentning og levering af vasketøjet er det vigtigt for os at vores kunder føler sig godt tilpas og er trygge ved os. De skal have tillid til at deres vasketøj bliver behandlet med respekt.

Vi kan tilbyde både rullevask og alm. vask som kg. vask.


Ved rullevask bliver tøjet vasket, rullet og lagt pænt sammen lige til at lægge på hylden. Det kunne f.eks. være viskestykker eller sengetøj. Duge hører ikke ind under kg vask, men bliver afregnet som styk pris.


Ved alm. vask bliver tøjet vasket, tørret og lagt pænt sammen lige til at lægge på hylden. Dette gælder f.eks. alm. hverdagstøj, håndklæder, sengetøj som ikke ønskes rullet mm. Dyner, tæpper, gardiner, jakker og lign. hører ikke ind under kg. vask, men bliver afregnet som styk pris.

Vi vasker alle slags duge yderst skånsomt. Vores personale har et indgående kendskab til duge, og selvom pletter ofte kan være vanskelige, gør vi vores bedste for at få dine duge flotte igen. De bliver naturligvis maskinrullet og håndfoldet for at opnå det pæneste resultat

Vask og rul af duge

Professionel dynevask

Få dine dyner og puder professionelt vasket og tørret, så sparer du tid og vi sikre den korrekte vask, så både bæreevnen og dunenes/fjerenes tekstur bevares. Efter en skånsom tørring sikrer vi at dynen og puden er helt tør og lækker "fluffy"


Dyner og puder anbefales at blive vasket 2-4 gange årligt

Få dine gardiner professionelt vasket eller renset. Vi sikre høj kvalitet og mindst mulig krympning med korrekt håndtering fra start til slut. Vi ved hvor kedeligt det ser ud uden gardiner, så derfor ydes der 48 timers express gardinvask til private. Vi vasker også gardinstof inden syning.

Gardinvask / rens

Butikkens åbninsgtid

Tirs til tors     :  9:30 - 16:00

Fredag           :  9:30 - 14:30

Adresse

Helga Larsens Plads 8, 2720 Vanløse

Telefon nummer

38 74 33 00

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 

Tlf. 38 74 33 00

Adresse : Helga Larsens Plads 8,

2720 Vanløse

Email : post@milles-vask.dk

Copyright Statement